Kreativt Studio

Ivrig hobbyfotograf med stor interesse for gatefoto, natur, landskap, blomster, og ellers ting & tang som de fleste ikke fotograferer.

Jeg liker også å bearbeide mine bilder grafisk.

Interessen for å fotografere kom i ung alder, og interessen har bare øket etter hvert som årene har gått. Det hele eskalerte nok ytterligere etter at vi etablerte oss i Italia i 2006. Som gründere innen vinproduksjon og turisme var det viktig å kunne vise frem våre produkter og tjenester. Webside og sosiale medier var min hovedoppgave, og bildene skulle også være mine!

Nå har jeg vært tilbake i Norge en stund, og jeg ønsker å dele mine fotografiske øyeblikk med omverdenen. 

Jeg har i flere år syslet med tanken om å selge noen av mine fotografier, og pandemitiden har gitt tid for refleksjoner og det har resultert i at jeg nå har valgt å realisere dette.

Med digital fotografering åpnet en helt ny verden seg. Mitt første digitale kamera ble kjøpt inn i 2001, og jeg har etter dette flere tusen bilder lagret på pc, dropbox og rundt omkring i “skyen”.

Ved en tilfeldighet kom jeg over et redigeringsprogram, og utvalgte bilder endres til et spesielt kunstnerisk uttrykk. Jeg liker stilen, og håper også flere kanskje gjør det. Du har nå muligheten til å kjøpe noen av mine bilder, enten som poster, eller i postkort. Kanskje dukker det opp en fotokalender også. I tillegg til fotokunst, liker jeg også å jobbe litt grafisk, så noen produkter av dette blir også å finne i nettbutikken. 

I tillegg til nettbutikken har jeg facebooksiden Kreativt Studio, og du kan også holde følge på Instagram @kreativtstudio.no.

For å se flere av mine bilder, kan du sjekke ut min fotoblogg gslie.com, samt ta en titt innom min feed @gsliegallery.

CEO | gründer – “Din Kreative Partner” 
Gunvor Synøve Lie 

Your Cart