Kreativt Studio

I snart to år har verden, og vi i Norge erfart enorme utfordringer som har blitt løst på nye måter. Situasjonen har satt kreativiteten i sving, og mange har funnet nye veier å gå jobbmessig, og flere har startet egne selskaper og satser videre på egne bein.

Utfordringene vi har stått i, ha gjort at mange nyvinninger har sett dagens lys raskere enn hva det ellers ville gjort. Folk er blitt flinke til å se nye muligheter og tenke utenfor egen boks. En type tjeneste som har øket i omfang, er VIRTUELL ASSISTANSE. Flere har fått øynene opp for denne type ressurs.

OGSÅ JEG TENKER NYTT
Gjennom et langt liv i full jobb her i Norge og flere år i utlandet, har jeg tilegnet meg kompetanse på et ganske bred felt. Med det som utgangspunkt jobber jeg nå som VA (virtuell assistent) og tilbyr bedrifter, lag og foreninger, privatpersoner m.m. hjelp til arbeid som hoper seg opp, og som med enkelhet kan settes vekk for å bli utført. For de som måtte ha behov for fysisk oppmøte for å få arbeidet utført, er dette mulig for de som holder til i rimelig nærhet til Bergen sentrum.

GODT VOKSEN
Selv om alderen har passert 60, er jeg fremdeles opptatt av å ha meningsfylte dager med både spennende og litt mindre spennende arbeidsoppgaver på hjemmekontoret mitt. Jeg har alltid hatt, og har fremdeles stor arbeidsglede og liker å kaste meg over nye prosjekter.

KAN DU HA BRUK FOR MIN KOMPETANSE?
Høres dette interessant ut? Kan dette være noe for din bedrift? På egen informasjonsside kan du lese mer om hvilke tjenester jeg tilbyr, og  oppgaver jeg kan løse for deg og din bedrift 🙂

Ivrig hobbyfotograf med stor interesse for gatefoto, natur, landskap, blomster, og ellers ting & tang som de fleste ikke fotograferer.

Interessen for å fotografere kom tidlig i ung alder, og lykken var stor da jeg fikk mitt første Kodak Instamatic i konfirmasjonsgave. Interessen for fotografering har bare øket med årene.

Det hele eskalerte nok ytterligere etter at vi i perioden 2006 – 2020 bodde i Italia. Som gründere innen vinproduksjon og turisme var det viktig å kunne vise frem produkter og tjenester med fine bilder. Webside og sosiale medier var min dedikerte oppgave!

Med digital fotografering åpnet en helt ny verden seg. Mitt første digitale kamera ble kjøpt inn i 2001, og det har blitt over hundre tusen bilder lagret på dropbox og rundt omkring i “skyen”.

I tillegg til nettbutikken har jeg facebooksiden Kreativt Studio, og instagramkontoen @kreativtstudio.no.

For å se noen av mine ordinære bilder, kan du sjekke ut min fotoblogg gslie.com, og ta gjerne en titt innom min instagramfeed @gsliegallery og @gsliephotoart.

CEO | gründer – Gunvor Synøve Lie 

Da pandemien kom børstet jeg støv av en gammel hobby, og jeg opplever syglede på nytt.

Det produseres småplagg til to mormorgutter, og diverse produkter for salg. Er du interessert i hjemmesydde ting,  finner du mine produkter på egen hjemmeside zikk-zakk.no. Du kan óg holde følge på facebook @zikk-zakk og på instagram @zikkzakk.no

Your Cart